Weer een halfronde koffer in de maak, maar het wordt geen tassen-lijn

Begint ze nu een tassen-lijn? Ik begrijp dat deze gedachte bij je opkomt. Ik begon namelijk met één koffertje met leer, en nu heb ik al mijn vierde in de maak. Nadat ik het kleinere singels-koffertje had gemaakt vroeg een vriend of ik dat ook voor langspeelplaten kon doen. Aanvankelijk had ik er niet zo’n zin in, maar ik bedacht me later en ben er alsnog aan begonnen. Ik vind het echt wel een kik om te onderzoeken of ik zo’n grote halfronde koffer uit een paar planken en wat lijm zonder één schroefje kan maken. Maar hierna wil ik mijn pijlen weer op nieuwe (en vernieuwende) objecten richten. Dus hier blijft het bij, hierna geen koffertassen meer. 

 

P.S. Wil je meer te weten komen over deze nieuwe lp-koffer, klik dan hier