Mede-organisator én exposant bij ‘Kunst uit West’

Samen met Marion Smale heb ik een vijftal wisseltentoonstellingen opgezet onder de naam Kunst uit West. Kunst uit West wil op deze manier kunstenaars uit West Utrecht in de spotlights zetten. In de tweede wisseltentoonstelling is de beurt aan Isan Corinde en mij.

Gisteren hebben Isan en ik onze werken in het Landhuis opgehangen. Van mij hangen de vijf nieuwe wandobjecten die ik maakte van oud hout en gesloopte meubelen. Plus de vier kunstzinnige lampen die ik vorig jaar maakte. Isan heeft het pand vol gehangen met prachtige schilderwerken. Tot eind juni is ons werk daar te bezichtigen.

Locatie: Landhuis in de Stad, park Oog in Al, Utrecht

Openingstijden: iedere werkdag van 09.00 tot 18.00 uur

Vanaf 1 juni ook in de weekenden geopend van 10.00 tot 18.00 uur

Foto 18-06-2021 09 34 08 color edit