Oma’s Caravan is open voor expositie

Vorige week hoorde ik dat mijn ‘Oma’s Caravan’ klaar moest zijn voor een expositie. Dus ik heb er nog een schepje bovenop gedaan en hem in een sneltreinvaart afgemaakt. In twaalf weken tijd heb ik het oude vehikel omgetoverd in een bejaardenpaleisje. Door een lage kast eruit te slopen en van de resten een nieuwe wand te timmeren, deze behangen met een bloemetjes behang, een paar kasten te timmeren van sloophout, oude klederdrachtpoppetjes slash meubeltjes slash gordijntjes toe te voegen en als klap op de vuurpijl een aantal omaatjes aan de buitenkant te schilderen. In de verfspuitbus walmen en op de grond rondslingerende troep van mijn collega’s ….. and I love it. Met de andere kunstcaravans is ie nu naar de voormalige vliegbasis Soesterberg gesleept. Daar heb ik hem vandaag in de stromende ijskoude regen klaargemaakt voor de expositie dit weekend. En nog het bovenlicht met duct tape waterdicht moeten maken, ben benieuwd hoe lang dat daar blijft zitten. De saamhorigheid in het hele team vond ik groots: iedereen hielp elkaar met inrichten en deelde elkaars voedsel.

Het is eigenlijk raar, ik exposeer niet onder mijn eigen naam. Maar ik ben hartstikke trots en opgewonden over het resultaat en mijn bijdrage in de hele karavaan van kunstcaravans.

Foto-20-08-19-13-09-07-web