Nieuw project: Kip transformeren tot bejaardenwoning

Sinds een week werk ik 1 dag in de week bij Tour d’Artistique. Dit is een kunstcollectief waar afgeschreven caravans worden beschilderd en omgebouwd tot rijdende musea. Ik kreeg meteen een prachtige, goed geconserveerde Kip caravan uit 1962 onder mijn hoede, en besloot ter plekke om hem om te bouwen tot een rijdende bejaardenwoning. Gaaf toch! Ik zie het resultaat al helemaal voor me: bloemetjesbehangetje op de wanden, oude meubeltjes uit het atelier erin. Past helemaal bij mij en hopelijk ook tussen de andere omgetoverde caravans. Ik ben vandaag al begonnen met slopen van een deel van de inrichting. 

Mooie revalidatie ook; beetje slopen, beetje zagen, beetje schilderen in een lekker rommelige loods. Ik werk er pas een week maar ik voel me er al helemaal thuis.