Mijn laatste klus voor de Tour

Een oude tafel met versleten fineer heb ik opgekalefaterd om te dienen als bureau in de studeerkamer-caravan. Normaliter was het mijn werk om oude meubels aan te pakken, dus dit voelde achteraf als een niet zo’n goede actie van me. Ik heb ontzettend leuke dingen gedaan en gekke objecten gemaakt bij het kunstcollectief, maar bij het gratis aanbieden van mijn eigen meubelwerk ligt kennelijk mijn grens. Een vrijwilliger geeft als boodschap af dat hij/zij er oké mee is dat ie zijn/haar arbeidsuren verkoopt voor nul euro. En daar ben ik het diep in mijn hart helemaal niet mee eens. Ik heb derhalve besloten te gaan stoppen met mijn vrijwillige bijdrage. Dit zal zo’n beetje mijn laatste klus voor Tour d’Artistique zijn geweest. Het zal wennen zijn, maar het is goed zó.