Houten objecten (en portretten) kunnen dus ook op kastdeuren

Om een flinke beschadiging op een kastdeur weg te werken zaagde ik voor Rapper L. een figuur aan één stuk uit multiplex en lakte het in zijn lievelingskleuren. Er was geen echte mooie foto van het eindresultaat (ik stond te dichtbij, te veel spullen en troep eromheen) te maken dus ik heb mijn foto van de deur gephotoshopt in de ontwerptekening.


Decoreren met houten objecten is ook een kunstige manier om een meubel ‘speciaal’ te maken, net als het meubel te borduren, te beschilderen of een ander ‘gek’ materiaal er aan toevoegen. Ik zie een buffetkast al voor me, met op de deurtjes twee hoofden die naar elkaar kijken. Ik heb zo’n kast gelijk ook maar even getekend en twee van mijn portretten er in gephotoshopt. Zoiets maken is wel heel veel werk, en daarom ook behoorlijk kostbaar voor klanten, maar het zou wel heel fraai kunnen ogen. Misschien is dit nog eens toekomstmuziek?