Nieuwe spannende combinaties met hout

Mijn creatieve vermogens hebben wel een flinke swung gekregen sinds ik bij die twee community artprojecten werkzaam ben. Ik kan er over zoveel leuke aparte materialen beschikken en sparren met collega’s dat ik niet kan wachten om weer nieuwe dingen met hout te proberen. 

 

Voor een expositie in het Stadskantoor heb ik een combinatie van een meubel met speelgoedknuffels bedacht. Uit knuffels heb ik lapjes geknipt, en deze lapjes zijn om een oud caféstoeltje gedrapeerd en vastgenaaid. Hopelijk hufterproef genoeg staat ie binnenkort in de ontvangsthal van het Stadskantoor Gemeente Utrecht, waar Tour d’Artistique tot eind december knuffelmeubilair exposeert. 

 

Door anders naar een materiaal te kijken ontstaan ineens nieuwe gezichtspunten, nieuwe combinaties, en uiteindelijk hele gewaagde ontwerpen. Niet zo veilig als decoratief schilderwerk op meubels, maar wel heel spannend om te maken. 

IMG_1336 color edit