Experiment 2: kan ik op hout borduren?

Niets is te gek, ik probeer allerlei ideeën uit. Van een vriendin kreeg ik een kistje met ouderwetse stopwol, superkwaliteit, in een heleboel frisse kleuren. Dat bracht me op het idee om uit te proberen of het mogelijk is om een stuk hout ermee te borduren. Ik kon gewoon niet meer slapen van het idee, zo veel zin en energie kreeg ik om dit te onderzoeken. Een stuk hout hoefde ik niet ver te zoeken; ik had nog een oud houten tafeltje, van de straat uiteraard, waarop een geborduurde roos geweldig zou staan. Uit een patroonblad haalde ik een ouderwets rozenpatroon en vergrootte het tot de omvang van het tafelblad. Vervolgens heb ik vandaag urenlang door een papieren patroon heen honderden gaatjes in het tafelblad geboord. Straks ga ik met een lange naald kruissteken maken. Ik ben zoooo benieuwd naar het eindresultaat. 


P.S. Het eindresultaat is hier te bewonderen.