Vraag: “Weer een nieuwe koffer, begin je nu een tassen-lijn?”

“Begin je nu een tassen-lijn?” Ik begrijp dat deze gedachte bij de vraagsteller opkwam. Ik begon namelijk met één koffertje met leer, en nu heb ik al mijn vierde afgerond, te weten een lp-koffer met ingefreesde kralen. Je ziet hem hier links op de foto. Nadat ik het kleinere singels-koffertje had gemaakt vroeg een vriend of ik dat ook voor langspeelplaten kon doen. Aanvankelijk had ik er niet zo’n zin in, maar ik bedacht me later en begon er alsnog aan. En ik heb er een flinke tijd voor nodig gehad voor ik helemaal tevreden was, maar dat is nu eenmaal zo als je slechts met handgereedschappen werkt. Ik vind het echt wel een kik om te onderzoeken of ik zo’n halfronde koffer uit een paar planken en wat lijm zonder één schroefje kan maken, maar nu ik tevreden ben wil ik mijn pijlen weer op nieuwe (en vernieuwende) objecten richten. Dus zeg ik hier voluit “Nee hoor, hier blijft het bij, echt nóóóóóit meer!!”

 

Wil je meer te weten komen over de lp-koffer, klik dan hier